HOME      WAT WE DOEN       ONZE AANPAK        WIE WE ZIJN        PROJECTEN        PUBLICATIES        CONTACT

Selectie van overige projecten


  1. BulletBeoordeling van strategische opties voor een leidende Nederlandse advocatenfirma

  2. BulletAdvies aan een chemisch tech start-up bedrijf over de onderhandelingen met een groot internationaal chemisch bedrijf

  3. BulletAdvies aan een groot industrieel bedrijf over de organisatie en governance in het licht van vergaande integratie in de internationale groep waartoe het behoort

  4. BulletEfficiency-verbeteringsprogramma bij een Nederlands onderdeel van een internationale groep

  5. BulletFusie van twee non-profit organisaties (inclusief toekomstige strategie, business plan, synergieën, structuur en governance)

  6. BulletStrategische en commerciële due diligence voor de acquisitie van een internationale keten van reisbureaus door een private equity firma

  7. BulletSamenwerkingsverband tussen twee grote spelers in de transportsector (inclusief strategie, governance, synergieën)

  8. BulletAdvies over ontwikkelingsstrategie en potentieel van vliegveld Twente (hier vindt u een link naar het openbare rapport)

  9. BulletOutsourcing van financiële dienstverleningsactiviteiten, introductie van een nieuwe productportfolio, en corporate strategie en M&A begeleiding voor een beroepsvereniging in de gezondheidszorg (inclusief o.a. onderhandelingen en aansturing van juristen)

  10. BulletEvaluatie van een mogelijke acquisitie in de energiesector


 

Sinds de oprichting in januari 2008 zijn we betrokken geweest bij meerdere projecten op het gebied van strategie, fusies & overnames, organisatie efficiëntie en governance.

© Copyright 2013 Del Canho & Engelfriet. Ontwerp van Inspired Vision, icons door Sebastien Durel.

Kantoor


Dijsselhofplantsoen 12

1077 BL Amsterdam

Nederland

Neem contact met ons op


Telefoon: 020 4711765

Email: info@delcanho-engelfriet.com

Postadres


Gerrit van der Veenstraat 15

1077 DM Amsterdam

Nederland

Strategie, organisatie, fusies

& overnames