HOME      WAT WE DOEN       ONZE AANPAK        WIE WE ZIJN        PROJECTEN        PUBLICATIES        CONTACT

PROJECTEN

Sinds de oprichting in januari 2008 zijn we betrokken geweest bij meerdere projecten op het gebied van strategie, fusies & overnames, organisatie efficiëntie en governance.

Selectie projecten


  1. BulletStrategietraject bij een luchtvaartmaatschappij

  2. BulletEvaluatie, advies en implementatieondersteuning aangaande de aansturing van de organisatie bij een grote overheidsinstelling

  3. BulletOndersteuning en projectmanagement bij een nieuwe startup van twee partijen, op het gebied van financiële dienstverlening in de zorg, van scratch tot go-live. Inclusief produktontwikkeling, organisatie, samenwerkingsverbanden, regelgeving en vergunningen, implementatie van processen en back-office, etc.

  4. BulletAdvies aan een groot vervoersbedrijf over het efficiënter en effectiever inrichten van de organisatie, het verbeteren van de governance met de internationale fusie-partner, en de integratie in Nederland als gevolg van een verdere fusie van het moederbedrijf

  5. BulletSamenwerkingsverband tussen twee grote spelers in de transportsector (inclusief strategie, governance, synergieën)

  6. BulletTurnaround en fusie-implementatie traject bij een grote wereldwijde vrachtvervoerder

  7. BulletIntegrale turnaround van een groot vliegtuigonderhoudsbedrijf, van diagnose tot implementatie (focus op organisatie effectiviteit, aansturing, efficiëntie van processen, cultuur en medewerkerstevredenheid, communicatie)

  8. BulletOndersteuning van een grote financiële instelling bij de herinrichting van een joint venture en bij het exploreren van consolidatiemogelijkheden (inclusief aansturing van externe adviseurs)


Daarnaast geven we regelmatig presentaties, workshops en ad-hoc ondersteuning. Wij zijn graag bereid onze ervaring en aanpak nader toe te lichten.

> Bekijk meer projecten

© Copyright 2013 Del Canho & Engelfriet. Ontwerp van Inspired Vision, icons door Sebastien Durel.

Kantoor


Dijsselhofplantsoen 12

1077 BL Amsterdam

Nederland

Neem contact met ons op


Telefoon: 020 4711765

Email: info@delcanho-engelfriet.com

Postadres


Gerrit van der Veenstraat 15

1077 DM Amsterdam

Nederland

Strategie, organisatie, fusies

& overnames